СЛЕДЕТЕ УСЛОЖНЕНАТА ЗИМНА ОБСТАНОВКА ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BGНад 160 машини работят

...
СЛЕДЕТЕ УСЛОЖНЕНАТА ЗИМНА ОБСТАНОВКА ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BGНад 160 машини работят
Коментари Харесай

160 снегорина чистят из София, почва чистене на тротоари

СЛЕДЕТЕ УСЛОЖНЕНАТА ЗИМНА ОБСТАНОВКА ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG

Над 160 машини работят за снегопочистването в столицата, стартира почистване и на подлези и тротоари. Това сподели кметът на София Йорданка Фандъкова по отношение на изобилните снеговалежи в столицата, съобщи " Фокус ". Тя посочи, че работата ще продължи през целия ден.

" Обстановката е усложнена, само че се работи интензивно и в действителност всички дават всичко то себе си. Продължава да се работи най-много по съществени улици - до момента в който вали сняг, приоритет ще останат трасетата на градския превоз. В момента тук-там има дребни закъснения в градския превоз, само че когато стартира трафикът, се чака да станат и по-големи.

" Моля всички да бъдат доста деликатни и поучавам хората, които излизат с колите си, да се съобразят с метеорологичните условия “, сподели още тя и посочи, че и двата пътя до Витоша през днешния ден са отворени.

Поискала съм да не се заплаща работата по обработката на улиците в ж.к. " Люлин ", тъй като компанията там не се оправя, сподели още кметът на София.

„ Очаква се снегът да спре до обяд, само че тази вечер отново ще вали и ситуацията ще продължи да бъде тежка. Но ще се оправим. А по-късно доста деликатно ще се проучва работата и ще наложат всички наказания – където се види, че не е почистено, няма да се заплати труда “, посочи още тя.

Фандъкова уточни, че и през днешния ден " Синя " и " Зелена " зона в София няма да се заплащат. " На места е невероятно и извънредно мъчно тези терени да бъдат почистени и до момента в който това не се случи, няма по какъв начин да се взимат пари на хората ", изясни тя.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР